Job hos Obels IT

Vi er i øjeblikket inde i en positiv udvikling og har derfor brug for endnu en dygtig IT konsulent til at servicere vores kunder remote og on-site. Vi leverer IT-løsninger til erhvervskunder og fungerer oftest som en outsourcet IT-afdeling. Vores kunder er små og mellemstore virksomheder der ikke har egen IT afd. Vi leverer typisk alle IT-relaterede ydelser samt hardware/software som kunderne efterspørger. Opgaverne er meget varierende og der er sjældent 2 dage som er helt ens.

Dine kompetencer er brede

  • Du har en solid erfaring fra branchen.
  • Du har stor erfaring med Office 365, Win server og arbejdsstationer, Virtualisering HyperV/VMware, Migrering af mail fra POP/IMAP/Exchange til office 365, Firewall, Netværk, WiFi, Active Directory, DNS, Backup, Remote management.
  • Kan du noget med Apple er det fint.
  • Og gerne meget meget mere….

Som person er du

Du er åben, udadvendt og forstår at begå dig ved vores kunder. Du trives med at arbejde i en travl og dynamisk virksomhed. Du kan arbejde selvstændigt og holde hovedet koldt i enhver situationer. Du er resultat-orienteret og sætter en ære i at løse opgaven så kunden er glad og tilfreds. Du har en god ordenssans og arbejder struktureret og målrettet. Du er sulten efter at udvikle og forfine dine kompetancer. Du er en team-player og er flexibel med arbejdstiden når det brænder på.

Er jobbet noget for dig?

Hvis du passer ind i beskrivelsen hører vi meget gerne fra dig! Udfyld formularen nedenfor eller send ansøgning og CV til info@obels.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at stille dem til Carsten på tlf. nr. 2424 3000.