Vi sætter en ære i altid at vælge den løsning, der er optimal til netop jeres behov. Vi vejleder og supporterer jer både før og efter indkøb, sørger for opsætning og installation. Det gælder fra indkøb af ny printer til opsætning af en helt ny serverpark.

Vi rykker altid ud med det samme, når der er røg i serverrummet, eller det hele kokser af en anden grund. Vi ved også, at opgraderinger, installationer osv., hvor medarbejderne ikke kan benytte deres IT, er dyre for jer. Derfor planlægger vi ofte den slags til at foregå aften og weekend.

Tillid gør det ikke alene, vi er også ret gode til det, vi gør, og får derfor løst opgaverne. Skulle vi støde på noget, der ikke ligger inden for vores kompetencer, hjælper vi gerne med at finde den rette til opgaven.

Vi gør det vi er bedst til, så I kan fokusere på det, I er bedst til!

High Five

IT er en tillidssag

En lang række af vores kunder har vi serviceret i mere end 10 år, de har fulgt os fra tidligere ansættelsesforhold. Det har de fordi, IT er en tillidssag, og vores personlige tilgang til det er højt værdsat af vores kunder.

Sparegris

Gratis gennemgang af jeres IT

Ofte når vi får gennemgået jeres IT fra A til Z, viser det sig, at der er penge at spare. Kontakt os allerede i dag for en aftale.

Totalløsninger inden for IT

ObelsIT ApS har siden 2009 leveret totalløsninger inden for IT til en bred vifte af kunder. Vi fungerer ofte som firmaets “IT-afdeling”, og vi kommer med på råd, når der overvejes indkøb, opgraderinger, flytning – ja sågar med i byggefasen, når IT skal planlægges, som her hvor Suprabeam er ved at bygge nyt domicil i Lisbjerg.

Vores mission

Formålet med Obels IT er at levere løsninger, som giver vores kunder de bedste forudsætninger for at udvikle deres virksomhed. Derfor er det vigtig for os, at vi har et godt samarbejde med jer.

Vores service består af professionel rådgivning både før, under og efter salget. Det giver vores kunder tryghed og lyst til at forblive kunde hos os.

Vores vision

• At være den fortrukne sparringspartner hos vores kunder inden for IT
• At besidde de største kompetencer og hele tiden være på forkant med udviklingen
• At komme hos vores kunder, og være jeres it medarbejder