Hvis du ønsker optimal sikkerhed for virksomhedens data samt en skalerbar løsning, der både er tids- og omkostningsbesparende, så kan IT hosting være den rigtige vej. Vi tilpasser vores løsninger og services til jeres ønsker og behov.

Der er stor stigning i firmaer som vælger at outsource deres IT-drift. Det betyder, at virksomhedens servere og programmer placeres i et hostingcenter frem for in-house i virksomheden.

Mange virksomheder vælger denne løsning fordi det giver rigtig god mening i forhold til økonomi, fleksibilitet og sikkerhed – og så slipper man for “it-bøvlet” med en hosted IT-løsning.

Ved at vælge Obels IT til at hoste jeres servere behøver du ikke bekymre dig om IT driften, – den tager vi hånd om. Alt efter Jeres behov og ønsker har vi både hostede og virtuelle servere. Uanset løsning får I optimale serverforhold, så dine data og IT-systemer altid er opbevaret i et sikkert miljø!

Azure er vores foretrukne hosting plads på grund af den store fleksible platform, der giver dig adgang til alt det, du skal bruge til hurtigt at bygge, implementere og administrere cloudbaserede løsninger. Med Azure får du en bred vifte af forbrugsbaserede tjenester på tværs af programmer, beregning, lagring og netværk. Du kan skalere dine servere ved blot en genstart. ud over azure benytter vi os også af flere Danske hosting selskaber alt efter hvilken løsning der passer til netop jeres behov.

Kombiner jeres IT med en hostet sikkerhedsløsning

Få styr på sikkerheden med online backup og hostet spamfilter fra Obels IT. Vi scanner jeres mails for spam og virus, og sikrer en forsvarlig backup af virksomhedens data.

Obels IT tilbyder endvidere hosting af domæner, web-hoteller, domæneregistrering,  Hostetd SQL , Hostetd MySql og meget mere. Kontakt os og få et godt tilbud. Vi ser frem til at høre fra jer.

Gratis gennemgang af jeres IT

Vi kommer gratis ud og tager temperaturen på jeres IT. Kontakt os i dag og få en aftale.