Ønsker du at din virksomheds ansigt udadtil på internettet fremstår bedst muligt? Så bør du overveje at få udviklet en hjemmeside hos Obels IT. Vi har Kristian på holdet, som har mange års erfaring med udvikling og design af hjemmesider og webshops.

Udover at udvikle hjemmesider og webshops, har Kristian også arbejdet med kunder, som havde behov for at få markedsført sig online via alt fra søgemaskineoptimering til affiliate marketing og Google Ads. Kristian har nemlig også selv erfaring med at drifte hjemmesider og webshops til øget vækst online. Så hvis du skal have sat labelprinter, plukseddelgenerering eller lign. op, kan vi også være behjælpelige med det.

Hos os får du en spritny hjemmeside, der lever op til alle nutidens krav og standarder. Og vi finder gerne en løsning, som passer til dit budget, da vi eksempelvis kan udarbejde en one-pager, som fungerer som et online visitkort. Så i princippet kan du få noget fra 5.000,- kr. og opefter.

Herudover tilbyder vi også hastighedsoptimeringer, som man kan få lavet for at få en endnu bedre hjemmeside. På denne måde kan du tilvælge flere ydelser, som vi dermed kan give et tilbud på.

bareenvideo.dk fik et sted at vise sine film frem

bareenvideo.dk havde behov for en løsning, som var simpel og nem. Man skulle kunne finde kontaktoplysningerne og vise de videoer der var blevet lavet. Det lykkedes og vi fik implementeret en video i headeren, som virkelig gav bareenvideo.dk en god platform til at skaffe nye kunder.

“Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra. Opgaven blev løst professionelt og jeg er super tilfreds.”

– Dima Pedersen

Få flere kunder med en gennemført hjemmeside

En gennemført hjemmeside øger din troværdighed og dermed også antallet af interesserede kundeemner. Der er mange standarder og funktionaliteter, som der skal tages højde for, når man skal have udarbejdet en hjemmeside. Vi kender alle kravene og med velbegrundet data, har vi den indgående erfaring til at udarbejde hjemmesider, som der reelt giver dig udbytte.

Specialister i WordPress

Vi bygger som udgangspunkt hjemmesider i CMS-systemet WordPress, da vi har den oplevelse, at det er mest brugervenligt. Naturligvis findes der også Joomla, Drupal eller Wix, men opstår behovet for specialudviklede løsninger, så kommer du efter vores overbevisning længst med WordPress. Det handler nemlig om at få det bedste udtryk udadtil, når man skal skille sig ud på internettet.

Vi foretrækker WordPress fordi:

  • Det er brugervenligt
  • Mulighed for at lave specialudviklede løsninger
  • WordPress står for 30% af internettet, så det bliver løbende forbedret via open source*

* Kilde: https://venturebeat.com/2018/03/05/wordpress-now-powers-30-of-websites/

Hosting og hjemmeside samlet et sted

Du har hos os mulighed for at få hosted dit nye website. Det er din garanti for at driften lever op til alle dine ønsker om begrænset nedetid, dansk support og øvrige kriterier.

Ved at samle hosting og hjemmeside hos os, kan vi uden besvær hjælpe til, hvis der skal ydes support. Vi har nemlig direkte adgang til din hjemmesides filer og har indgående kendskab til udviklingsmiljøet.

Få en hjemmeside der afspejler din virksomhed

Konkurrencen online er høj, og afspejler dit website ikke professionalisme og struktur, kan du hurtigt miste potentielle kunders interesse.

Så går du med tanker om at få lavet ny hjemmeside eller give den gamle en ordenlig overhaling, så kontakt Obels IT, vi står klar med ideer i alle prisklasser.

Gratis gennemgang af jeres IT

Vi kommer gratis ud og tager temperaturen på jeres IT. Kontakt os i dag og få en aftale.