WindowsApple

Windows og macOS

Vi er eksperter på både Windows og MacOS og har arbejdet i mere end 20 år med support af begge dele. Vi supporterer både onsite og selvfølgelig remote via Teamviewer. Der kan afregnes ad-hoc, med klippekort eller i kan tegne en driftaftale med fast pris. Se mere om priser og aftaler i vores folder “IT Drift”.

office 365 microsoft

Dit favoritkontor – Uanset hvor du befinder dig

Hvad enten du arbejder på kontoret eller på farten, får du et sæt førende produktivitetsværktøjer, som du allerede kender. Med Office-programmer – altid de nyeste versioner – kan du oprette, redigere og dele med alle i realtid fra din pc/Mac eller din iOS-, Android™- eller Windows-enheder.

microsoft azure

Hosting

Azure er vores foretrukne hosting plads på grund af den store fleksible platform, der giver dig adgang til alt det, du skal bruge til hurtigt at bygge, implementere og administrere cloudbaserede løsninger. Med Azure får du en bred vifte af forbrugsbaserede tjenester på tværs af programmer, beregning, lagring og netværk. Du kan skalere dine servere ved blot en genstart. ud over azure benytter vi os også af flere Danske hosting selskaber alt efter hvilken løsning der passer til netop jeres behov.

IT-support er vores kerneområde

Vi forstår at hjælpe vores kunden på det niveau, hvor du altid er med og føler dig i trygge hænder. Om I er Windows eller MacOS brugere er underordnet for os,

Gratis gennemgang af jeres IT

Vi kommer gratis ud og tager temperaturen på jeres IT. Kontakt os i dag og få en aftale.